Välkommen till Waxholmskliniken

Välkommen till Waxholmskliniken
Nyöppnad klinik vid hamnen i härliga Vaxholm med behandlingar inom kiropraktik och massage.

Vi har många års erfarenhet av behandling och erbjuder professionella behandlingar i där du som kund är i fokus och ska kunna känna dig trygg och väl omhändertagen. Vi kommer även att erbjuda föreläsningar och event inom kost, hälsa och friskvård samt yoga och helgkurser i bl.a. massage.

Besvär vi ofta behandlar är bl. a. molande ryggvärk, ryggskott, nackspärr, spänningshuvudvärk, smärta mellan skulderbladen, stela axlar och nacke, musarm, domningar och stickningar i armar och ben, löparknä, benhinneinflammation, hälseneinflammation och plantar fasciit samt spända och stela muskler och leder.

En behandling hos oss görs med rejäla händer och måste upplevas, den är svår att beskrivas med ord!

Jag som driver företaget heter Alejandra Stringfors och är Leg. kiropraktor och Dipl. massageterapeut med 17 års erfarenhet av behandlingar på klinik, företag, event och inom idrotten. Jag har bl.a. behandlat på Hockey VM i Stockholm 2012 & 2013, TV-produktionerna Gladiatorerna och Superstars, olika löpartävlingar runt om i Sverige, samarbetar med 1,6/2,6 miljonerklubben m.m. Har lång erfarenhet av branschen då jag tidigare även arbetat 16 år på Axelsons Gymnastiska Institut och undervisat i massage/anatomi.

Idag är jag även kiropraktor för damlaget Täby FC i Svenska superligan, högsta division i innebandy för damer.

Varmt välkommen!